Aspelundtunet

22 boenheter i senturm av Askim
Kun 1 funkis rekkehus igjen

Ferdigstillelse: August, innflytting omgående

Prisantydning: kr 5 690 000,-
Eiendomstype: Rekkehus m/takterrasse
Eierform: Eierseksjon
Bruksareal: 158m2

“Byhus” med fantastisk beliggenhet i populært boligområde rett utenfor sentrum og i rolige omgivelser

Velkommen til Aspelundtunet – et spennende nybygg-prosjekt bestående av 22 attraktive boenheter rundt et hyggelig tun. Det er lagt stor vekt på en moderne arkitektonisk utforming, og materialvalg både innvendig og utvendig. Utformingen harmoniserer godt med omkringliggende og eksisterende bebyggelse. Beliggenheten er sentrumsnær og allikevel tilbaketrukket. Her har du nærhet til “alt”, 12 min gange fra jernbanestasjonen i Askim.

Les mer

Alle boligene får gode uteplasser og en av boligene får opptil 3 terrasser! Herfra kan du nyte du et flott utsyn og gode solforhold. Boligene har arealer på 80,132 og 158 kvm BRA – alle med god utnyttelse av plassen. De vil bli oppført etter Tek 17 og det blir tilrettelagt for opplegg til lading av elbil (tilvalg).

Prosjekt består av kjedede boliger:

  • 5 enheter er over 3 plan inkludert takterrasse (Type A)
  • 9 enheter over 2 plan (Type B) og
  • 4 stk. horisontal delte 2-manns boliger (Type C).

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt i terrenget i et ettertraktet boligområde rett ved Askim sentrum. Her bor du bare noen få hundre meter fra blant annet kjøpesenter, kulturhus, kino, butikker, restauranter og kafeer og det populære badelandet Østfoldbadet. Du bor også nær flere barnehager og skoler. Det er kun 1 km (ca. 12 minutter gange) til jernbanestasjon og busstasjon med direkte forbindelse til Ski og Oslo.

Les mer

I nærområdet finner du Solbergfoss friområde og badeplass og Askim golfpark. I Åsermarka ligger den populære Skansehytta – et serveringssted og et perfekt utgangspunkt for fine turer i skogen. Kulturfestivalen Kraftfestivalen samler hver august måned deltakere fra fjern og nær med tradisjonell åpningskonserten i den gamle turbinhallen i Kraftverket ved Kykkelsrud.

Adkomst

Fra Askim sentrum: Kjør RV 115 ut av sentrum og retning Trøgstad. Ta til venstre inn Aspenlundveien og følg veien helt til enden ved hvit eldre enebolig. Se etter salgsplakat/visningsskilt.

Forventet fremdrift

  • Det beregnes 12-15 måneder byggetid, antatt byggestart vil anslagsvis være 2. kvartal 2019.
  • Kjøperen vil motta orientering fra utbygger ca. 3 måneder før antatt overtagelsesdag.
  • Endelig fastsatt overtagelsesdag varsles kjøper 6 uker for overlevering.
  • Det er i prospektet orientert om at det er tenkt 1 byggetrinn. Dette avhenger av tidspunkt for oppstart som igjen er avhengig antall solgte enheter.

Leiligheter og priser

Ta kontakt med megler

Anita Heer
Megler MNEF
Mobil: 9594 8193
Tlf: 69 888 442
e-post: anita.heer@aktiv.no